Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gradecka_Katarzyna
Prezes

Dołączył: 09 Paź 2007
Posty: 165
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 7 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: KONIN
|
Wysłany: Czw 20:40, 22 Sty 2009 Temat postu: pytania z wyjścia 22.01. |
|
|
1. Opisać straty jakościoe mięsa powstałe w wyniku stresu zwierząt rzeźnych
2. Mleko pod kątem mleczarstwa i serów.
3. Klasyfikacja tusz wieprzowych i wołowych stosowana w ubojni
4. Gatunki zierząt i sposób ich oszałamiania.
5. Przedstaw etapy uboju drobiu wodnego.
6. Przedstaw wykorzystanie osocza w przemyśle mięsnym.
7. Skóra licowa
8. Wymień elementy tuszy wieprzoej
9. Przedstaw, jak wygląda ochrona przed zakażeniem mikrobiologicznym jaj.
i jednego ni mam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Gradecka_Katarzyna
Prezes

Dołączył: 09 Paź 2007
Posty: 165
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 7 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: KONIN
|
Wysłany: Czw 20:46, 22 Sty 2009 Temat postu: |
|
|
a moze jest ktos kto poprawial kolo 1? poprosze tez pytanka....
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|